EP:Reparatieservice

Vanzelfsprekend wilt u zolang mogelijk genieten van uw aankoop. Helaas zijn onverwachte defecten nooit uitgesloten. Is uw apparaat kapot? Dan kunt u bij EP:Voordeelland terecht! Onze gecertificeerde vakspecialisten staan klaar om uw aankoop te repareren. 

Van wasmachine tot televisie, onze specialisten hebben ruime kennis om allerlei producten te repareren. Ook wanneer de garantieperiode van uw artikel verlopen is of als u het apparaat bij een andere winkel heeft gekocht. Zelfs dan staan wij voor u klaar. 

In onze winkel in Oudeschild hebben wij onze eigen werkplaats, met alle ruimte, apparatuur en technische kennis om uw apparatuur te repareren. Op onderstaande foto's kunt u onze werkruimte zien. Wilt u een reparatieafspraak maken? Dit kan eenvoudig via onderstaand formulier of neem telefonisch contact met ons op via 0222 - 322 398. 

EP:Reparatieservice

Reparatieafspraak maken? 

Neem dan contact op met EP:Voordeelland via onderstaand reparatieformulier of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar op 0222 - 322 398.