Aan de Vlamkast in Oudeschild is het gebouw van EP:Voordeelland gevestigd. In deze moderne en ruim opgezette winkel vindt u alles op het gebied van elektronica. Of het nu gaat om inbouwapparatuur voor uw keuken, een wasmachine of een televisie met geluidsinstallatie.

Wie vaker in onze winkel is geweest en nu langskomt, zal een hoop veranderingen waarnemen. De zaak is er op ingericht om mensen te laten voelen, proeven, beleven en ervaren wat we te bieden hebben. Zo hebben we een compleet ingerichte keukenhoek waarin diverse apparaten gedemonstreerd worden.

In de linkerhoek staat uiteenlopende inbouwapparatuur opgesteld. Op deze manier ziet u direct hoe de apparaten er thuis in uw keuken uit komen te zien. Uiteraard zijn deze apparaten verder aan te passen aan uw wensen. In het voorste gedeelte staat een enorm assortiment aan wasmachines en drogers.
Weet u niet welke machine het beste aansluit bij uw wensen en mate van gebruik? Een deskundig team voorziet u graag van vrijblijvend advies. Doordat iedere medewerker zijn specialisme heeft, bent u verzekerd van advies op maat. Audio, internet, telefoon, huishoudelijke apparaten of gewoon een lampje?

Bij EP:Voordeelland vindt u wat u zoekt. Mocht er onverhoopt toch niet het product zijn wat u zoekt, dan bestellen onze medewerkers het met alle plezier.