Is het touchscreen van uw Smartphone of Tablet gebroken of heeft u een ander defect? EP:Voordeelland voert reparaties snel en vakkundig uit.

Uw Smartphone of Tablet is tegenwoordig vaak onmisbaar. Een betrouwbare, betaalbare en snelle afhandeling van reparatie is dan ook van groot belang. Stuurt u uw toestel graag naar ons op, dan kunt u kiezen voor reparatie per post. Brengt u uw toestel liever persoonlijk even langs, dan bieden wij ook reparatie op afspraak. 

Weet u niet zeker wat er kapot is? Geen probleem, wij zullen uw toestel onderzoeken en kosten voor reparatie altijd eerst met u communiceren. Aanmelden van reparatie kan eenvoudig middels het reparatie formulier op onze website. Wij begrijpen echter dat het afstaan van uw toestel voor reparatie spannend is.

Voor eventuele vragen kunt u ons bellen op: 0222-322398 of email naar info@epfixenrepair.nl

Wij leveren tevens refurbished toestellen

De term ‘refurbished’ is een relatief onbekend fenomeen. In de tablet- / smartphonemarkt kun je deze term toch regelmatig tegen komen. Refurbished tablet- / smartphone zijn tweedehands apparaten die direct door een fabrikant of een winkel verkocht worden. Het zijn tweedehands apparaten die teruggestuurd zijn door een klant omdat deze niet goed functioneerde of vanwege een ‘niet goed geld terug-garantie’. De apparaten zijn helemaal gecontroleerd, indien nodig gerepareerd, en worden opnieuw in de verkoop gebracht. Een refurbished tablet of smartphone biedt voordelen ten opzichte van een nieuwe of een andere tweedehands.

  • De refurbished tablet of telefoon is goedkoper dan een nieuwe tablet of telefoon
  • Deze is nagekeken en functioneert optimaal